Webshop

Ter ondersteuning van een duurzame spirituele beoefening

Ons verhaal

Verbinding

Wil je ook in je eigen huis ruimte maken om meer in harmonie te leven? Met de webshop van De Zendo bieden we een selectie producten aan die je ondersteunen in je spirituele beoefening. Daarom selecteren we onze producten lettend op hun duurzaamheid, kwaliteit, eerlijke prijzen voor alle partijen, en liefst een simpele en warme esthetiek. Zo vind je hier hopelijk iets wat bijdraagt aan een of vele dierbare momenten, verbonden met jezelf, de ander en de wereld.
Verzending

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen 100% CO2 neutraal verzonden. Heb je haast met je bestelling? Stuur gerust een mailtje achter je bestelling aan.

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling op te halen in De Zendo. Mail ons na het plaatsten van de bestelling, dan kijken we samen naar een geschikt moment.

Retournering

Binnen 14 dagen na aankoopdatum kun je fysieke producten retourneren. Het artikel moet in de originele verpakking zitten. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Cadeauverpakking

Wil je van je bestelling een geschenk maken? Je vindt deze optie voor de start van het betaalproces. Wij zorgen ervoor dat je cadeau met zorg en aandacht wordt ingepakt.