Ruimte verhuur

De Zendo biedt letterlijken figuurlijk

ruimte

Ruimte om met open verwondering diverse wijsheidstradities te leren kennen, beoefenen, en verder te ontwikkelen. Door de warme en persoonlijke ambiance van de oefenruimten word je hier als vanzelf toe uitgenodigd. De Zendo is een plek waar je tot rust komt en reflecteert.

Shoshin ruimte verhuur
ruimte verhuur

Ruimte om stil te worden
en ruimte om in beweging te komen.

Wil je graag lessen of een evenement organiseren? De oefenruimtes, gespreksruimte en het zencafé van De Zendo zijn te huur voor bezinnende activiteiten in de breedste zin van het woord. Ook een combinatie van huur met een les of lezing van onze partners is mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vergadering met aansluitend een kennismaking met zen meditatie of mindfulness.

De Zendo is gelegen op Museumpark Orientalis. Door het unieke natuurlandschap, de cultuurhistorische en de rijke religieuze en spirituele historie is het park de perfecte uitvalsbasis voor bezinnende activiteiten. Een zitmeditatie kan afgewisseld worden met een mooie stilte wandeling. Bij mooi weer kunnen yoga- of qigonglessen op één van de open plekjes tussen de bomen plaatsvinden.

Ruimtes

De Zendo beschikt
over 4 ruimtes.

Youkoso

46m2 | ruimte voor lessen, cursussen, trainingen, workshops en retreats.

Shoshin

9m2 | ruimte voor brainstormen, coaching, therapie, gesprekken, schrijven, lezen.

Zendo

40m2 | ruimte voor meditaties, klank en aandacht.

Zencafé

65m2 | Ruimte voor ontmoeting, lezing, dialoog, creativiteit, kunst, lezen, schrijven en genieten.

De Zendo biedt hiermee dé ideale locatie voor het huren van sfeervolle en inspirerende ruimtes in de prachtige omgeving van Nijmegen, Nijmegen-Oost, Malden, Groesbeek, Beek, Berg en Dal, Heilig Landstichting. Onze ruimtes bieden een serene ambiance voor diverse activiteiten, waaronder coaching, yoga, meditatie, retreats, cursussen, lichaamswerk, ademoefeningen, mindfulness en andere verwante bijeenkomsten.

Wat maakt De Zendo uniek?

Onze ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, ideaal voor bezinnende activiteiten. Én met haar liggen op Museumpark Orientalis een vredig toevluchtsoord in de natuur en toch dicht bij de stad.

Gebruiksvoorwaarden & tarieven

De Zendo draait om en op verbinding, daarom gaan we uit van samenwerking die gebaseerd is op goed overleg.

Contact

Heb je vragen over het huren van ruimte?

Of wil je om een andere reden contact opnemen? Gebruik dan het contactformulier om een bericht te sturen aan Lotte.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Bericht