Contact

Locatie

Museumpark Orientalis
Heilig Landstichting

Openingstijden

Maandag t/m zondag bij activiteiten.
Bekijk hier onze actuele agenda >>

Contactpersoon De Zendo

Voor vragen m.b.t. samenwerkingen, gebruik van ruimtes en het zencafé kun je altijd contact opnemen met Lotte. Voor vragen m.b.t. de activiteiten kun je contact opnemen met de organisator van het betreffende evenement.

Lotte Luigjes | coördinatie
06 83404090
lotte@dezendo.nl

Adres

Navigatie

De Zendo bevind zich direct achter het entree van Museumpark Orientalis, een prachtig park van ruim 100 ha. Het adres (Profetenlaan 2, Heilig Landstichting) wordt door veel navigatiesystemen midden op het park geplaatst.

Navigeren op ‘Museumpark Orientalis’ brengt je naar het entree van het park. Links naast het entree bevind zich een groen hek dat voor aanvang van een activiteit geopend zal zijn. Achter het hek is er ruimte voor het parkeren van auto of fiets.

Parkeren

Bezoekers en deelnemers van activiteiten in De Zendo kunnen achter het hek parkeren. Er zijn enkele plekken direct bij De Zendo. Maar u kunt ook iets verder de onverharde weg op rijden, na 200 meter vind u aan de linkerkant een parkeerplaats voor 8 auto’s. 200 meter verder zijn achter het hoofdgebouw van het park ook nog een aantal parkeerplekken.

Vragen, opmerkingen, ideeën?

We komen graag met je in contact via het contactformulier of neem direct contact op met Lotte.

Lotte Luigjes 
Coordinator De Zendo
lotte@dezendo.nl
+31 6 83 40 40 90

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Bericht