Inspirerende retreats

De Zendo biedt ruimte aan verbindende en verdiepende retreats.

Duik in onze agenda en ontdek de diversiteit aan activiteiten die op je wachten. Maak deel uit van onze groeiende gemeenschap en omarm het volledige spectrum van het menselijk bestaan.

Wil je meer weten over de aankomende retreats, retraites en ceremoniële dagen? Neem gerust contact op met de organisator voor extra informatie.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij De Zendo!

Cacao ceremonie

Cacao en Zen moment

25 juni om 19:30 - 21:00

Top of the Hill

Top of the Hill One day retreat

7 september om 10:00 - 16:00

Zen Zondag

Zen Zondag | Herfst

20 oktober om 07:45 - 16:30

Cacao ceremonie

Cacao Ceremonie | Open Your Heart

10 november om 14:15 - 17:00

SLOW DOWN // mini-retreat

24 november om 13:30 - 17:30

Cacao ceremonie

Cacao Ceremonie | Open Your Heart

15 december om 14:15 - 17:00

In onze agenda vind je diverse retraite dagen gewijd aan groei, ontspanning en diepe verbinding. Onze agenda omvat een gevarieerde reeks activiteiten, van verkwikkende yoga- en meditatiesessies tot betoverende cacaoceremonies en helende klankschaalervaringen. We verwelkomen een grote verscheidenheid aan thema’s, zoals zen, mindfulness, compassie, ritueel, systemisch werk en meer, allemaal ontwikkeld om je te ondersteunen op jouw pad naar de ervaring van verbinding en heelheid.

Hier gaat het niet om het nastreven van eindeloos geluk. Het draait om het omarmen van de volledige menselijke ervaring – de prachtige hoogtepunten en de uitdagende dieptepunten. De organisatoren creëren dagen doordrenkt van oprechte verbinding en gemeenschap, waar je de ruimte hebt om jezelf te uiten en te groeien te midden van gelijkgestemden die, net als jij, op zoek zijn naar verbinding.

De organisatoren staan klaar om deze dagen te verzorgen, zodat jij je volledig kunt richten op de reis die voor je ligt. Of je nu een doorgewinterde yogi bent, nieuw bent in meditatie, of gewoon verlangt naar een dag van bezinning en rust er staat altijd wel een retreat op de agenda die bij jou past.

Wil jij jouw retreat hier op onze agenda zien?

Kom vrijblijvend langs om onze ruimte te ervaren, voelen en te beoordelen of deze past bij jouw dag.