Duizend

Groene

Handen

Duizend Groene Handen EcoFest

EcoFest

Duizend

Groene

Handen

EcoFest

De countdown is begonnen
We zien je graag op het EcoFest!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Het EcoFest is vol, alle plekken zijn vergeven

Verhindering of ziekte?

Bij verhindering of ziekte is restitutie helaas niet mogelijk, omdat de kosten voor je komst al zijn gemaakt. Wil je je kaartje aan een ander aanbieden? Zet een berichtje op social media en tag ons (@dezendo), dan helpen we het onder de aandacht te brengen.

Wil je er graag bij zijn maar nog geen kaartje? Volg ons op social media, misschien dat er een kaartje voorbij komt. En schrijf je in op onze nieuwsbrief voor de volgende editie.

Hoe start 8 december de dag?

Vanaf 9.15u heten we je welkom bij de ingang van het museumpark. Je geeft hier je naam door en krijgt dan het programmaboekje met vlaggetje en kort informatie over het verloop van de dag. Je mag vervolgens naar de informatiebalie voor de workshops/lezingen. Hier krijg je op basis van beschikbaarheid de fysieke kaartjes van het programma naar keuze. Deze kaartjes geef je vervolgens af bij de suppoost die je welkom heet in de ruimte waar de activiteit plaatsvindt.

We doen deze uitgifte van kaartjes op twee momenten zodat iedereen zoveel mogelijk de dag naar keuze kan invullen.

Aanmelden ochtendprogramma vanaf: 09.15u
Aanmelden middagprogramma vanaf: 12.30u

Ben je later? Geen probleem!
De infobalie is gewoon open en er is sowieso plek bij een mooie activiteit.
Laat je verassen!

Parkeren:  Museumpark Orientalis biedt een ruime parkeerplaats waar je op loopafstand van de ingang de hele dag kunt parkeren voor € 5,00

OV:  Vanuit Nijmegen CS rijdt er een bus om 9.20u richting het Museumpark brengt: Bushalte Sionsweg, Heilig Landstichting. Je bent dan om 9.38u bij ons!

TimeTable

Kleine wijzigingen voorbehouden.

Toelichting programma

lijst wordt nog verder aangevuld

interactieve lezing Herstellen Planeetpijn  | Jill Marchant

Met deze lezing neem ik jullie heel graag mee in ons nieuwste boek Herstellen van Planeetpijn. We zullen er mensen ontmoeten die hun verhaal, hun planeetpijn met ons delen. We koesteren samen met hen het verlies.

Horen hier en daar een gaten dichtend gedicht. We vinden verhelderende kaders over wortels van natuurtrauma, psychosociale aspecten van verlies van verbinding met de natuur, de individuele maar ook collectieve dimensies er van. En via kleine uitnodigingen om op een nieuwe manier naar de huidige ecologische crisissen te kijken - die de personages uit het boek ons voordeden - verzorgen we onze eigen natuurverbinding.


workshop
Herstellen Planeetpijn
In deze workshop trekken we samen de natuur in. Met een gedicht stuur ik jullie op weg. De vragen die je meekrijgt en de natuurelementen die jou aanspreken, zijn je gids om jouw natuurverbinding verder te ontdekken. Een mooie uitnodiging om iets kleins te schrijven, maakt deze ervaring en de wandeling rond.


lezing
Tijdvolheid als klimaattherapie  |  Mario Veen
Lezing over de relatie tussen klimaat en tijd: hoe we ons vanuit wetenschappelijk, filosofisch en spiritueel oogpunt op een andere manier tot tijd kunnen verhouden.


lezing
Earthfulness: geworteld in de natuur  |  Bernadette van Heel
De biodiversiteits- en klimaatcrisis weerspiegelt een verstoorde relatie tussen mensen en de rest van de natuur. Natuurverbondenheid versterken is belangrijk in omgaan met deze crisis: als drijfveer voor actie voor natuur, en vanwege voordelen voor ons welzijn en betekenisgeving. Echter is er een 'extinction of experience' van de natuurervaringen die de basis vormen van deze verbondenheid met natuur. Om natuur meer in ons dagelijks leven te integreren is de Earthfulness challenge ontwikkeld. Dit zijn oefeningen gebaseerd op verschillende dimensies van natuurverbondenheid met elementen van gerichte aandacht en mindfulness. Tijdens de lezing vertelt onderzoeker Bernadette van Heel over natuurverbondenheid, het uitsterven van natuurervaringen en hoe de Earthfulness challenge is ervaren als manier om die verbondenheid in het dagelijks leven te kunnen versterken.

workshop Natural Farming  |  Wim Vergoossen
Natural Farming is bij uitstek een filosofie die juist de natuurlijke veerkracht van de natuur herstelt en ondersteunt. Of beter gezegd is het uiteraard de natuur zelf die zich herstelt wanneer wij ons weer als natuurlijke wezens in die natuur gaan gedragen.  Zoals de grondlegger van Natural Farming, de Japanner Masanobu Fukuoka ooit zei: "It will be enough to live in concert with nature, without plans, designs or efforts". To live in Concert with nature... Diep van binnen weten wij perfect hoe wij 'in concert with nature' moeten leven. Mijn ervaring is dat tijdens een Natural Farming- lezing of -workshop bij veel mensen dit innerlijk weten wordt aangeraakt. Dat ze weer voelen dat de natuur een oneindige wijsheid heeft en ze van nature op haar overvloed kunnen rekenen.

In de loop van de lezing komen dan de principes van Natural Farming uiteraard ook aan de orde. Het zijn eigenlijk de principes van de natuur zelf... Niet ploegen of spitten, niet wieden, geen pesticiden of kunstmest gebruiken, geen water geven en niet snoeien. En hoe we hiermee weer de natuur 'herstellen' maar ook onze eigen natuur perfectioneren. Het wordt verder duidelijk hoe Natural Farming een stabiele factor kan zijn in een veranderend klimaat.  Tot slot zal ik uitleggen hoe mensen in hun eigen tuin of zelfs hun balkon hiermee aan de slag kunnen gaan. Hoe duizend groene handen hiermee zaadjes van bewustwording kunnen zaaien. Een rimpeleffect in zichzelf en hun omgeving..


meditatie Ongekende mogelijkheden in tijden van crisis  |  Marij Geurts

Een ervaringsgerichte workshop met korte inleiding rond een thema, meditatie, insight dialogue en uitwisseling waar ruimte is voor verbinding en diversiteit.

meditatie Meditatie voor moeilijke tijden  |  Norbu

Tonglen meditatie, meditatie voor moeilijke tijden

Elisah Pals Duizend groene handen ecofest

Elisah Pals

Oprichter en frontvrouw Zero Waste NL, Klimaatpsycholoog

Elisah Pals

Oprichter en frontvrouw Zero Waste NL, Klimaatpsycholoog, Klimaatburgemeester Breda, Duurzame changemaker (Trouw Duurzame 100)

Om anderen te inspireren, startte ze in maart 2018 de facebookgroep Zero Waste Nederland. Die bleek zeer welkom, het ledental groeide rap – net als het werk dat het met zich meebracht. Elisah verzamelde een team om zich heen en vond steun in zakelijke partners. Inmiddels vertegenwoordigt Zero Waste Nederland tienduizenden Nederlanders in de nog altijd groeiende zero waste beweging. Het moest groter, en het werd groter, maar het einde is nog niet in zicht. We gaan door tot de circulaire economie wordt bereikt.

Mark Duizend groene handen ecofest

Marc van Dijk

Schrijver, journalist en kunstenaar

Marc van Dijk

Schrijver, journalist en kunstenaar

Marc van Dijk begeeft zich veel onder filosofen, en waar je mee omgaat raak je mee besmet: al zijn werk heeft een filosofische dimensie. Tot nu toe publiceerde Marc van Dijk zeven boeken, vaak in samenwerking met anderen. Zo schreef hij met toenmalig Denker des Vaderlands Paul van Tongeren ‘Het wonder van betekenis’, dat de bestseller-topzestig haalde. Ook schreef hij ‘Huub Oosterhuis, de biografie’ en met GroenLinks-PvdA-politica Marjolein Moorman haar autobiografie ‘Rood in Wassenaar’. Voor Trouw en Filosofie Magazine schrijft hij over filosofie en regelmatig over wereldproblemen en -oplossingen.

Momenteel werkt hij aan het boek 'Alles is nog mogelijk. Filosofische gids voor een optimistisch leven' (uitgeverij Ambo Anthos, najaar 2025).

Jill Marchant Duizend groene hande ecofest

Jill Marchant

Dichter, holistisch rouwtherapeut

Jill Marchant

Dichter, holistisch rouwtherapeut

De Vlaamse Jill Marchant leeft het liefst met de vier elementen lucht, water, vuur en aarde. Zij woont al enkele jaren in een tiny house midden in de natuur en werkt er ook als integratief therapeut. Zij is medeauteur van het vernieuwende boek Planeetpijn, over troost en veerkracht bij natuurtrauma.

Michiel Bussink Duizend groene handen ecofest

Michiel Bussink

Schrijver, voedsel adviseur, notenteler

Michiel Bussink

Schrijver, voedsel adviseur, notenteler

Behalve schrijver (Trouw, Vrij Nederland, Boeddha Magazine) is Michiel Bussink adviseur en  projectleider op het gebied van landbouw, voedsel, natuur, landschap en cultuurhistorie, onder andere via de Stichting Land en Keuken. Verder geeft hij wildplukexcursies en teelt hij noten in de kwekerij De Nöttenboom en beoefent hij zen bij Zen in Salland, onder leiding van Roshi Jan Klungers.

Irene Bakker Duizend groene hande ecofest

Irène Bakker

Zenmeester

Irène Bakker

Zenmeester

Irène Kaigetsu Kyojo Bakker is zenmeester; werd in 1989 boeddhist en is sinds 1995 zen-monnik in de overdrachtslijn (lineage) die via Joan Halifax Roshi, Bernie Glassman Roshi en Maezumi Roshi teruggaat naar de historische Boeddha. Tijdens een pelgrimage door Japan ontving Irène op 20 april 2024 van Roshi Joan Halifax ‘Inka’: ’the final seal of approval’. Daarmee werd zij de eerste opvolger van Joan Halifax die tot Roshi ofwel zenmeester is benoemd.

Wendy Kersemaekers

Mindfulness trainer

Wendy Kersemaekers

Mindfulness trainer

Wendy Kersemaekers is een ervaren mindfulness en compassie trainer. De afgelopen jaren gaf ze vele trainingen en workshops vanuit KersenPit-Mindfulness, het Centrum voor Mindful Leven en daarvoor het Radboudumc Centrum voor Mindfulness. Ze gaf onder andere training aan werknemers van het ziekenhuis, psychologen, leidinggevenden, mantelzorgers, docenten en aan groepen op open inschrijving of individueel. Al meer dan 20 jaar is ze actief bezig met persoonlijke ontwikkeling en meditatie, daarbij geïnspireerd door mindfulness, compassie en psychosynthese.

Als trainer, coach en onderzoeker, maar ook als moeder, partner, (oud)teamleider, bestuurder en ondernemer, integreert ze haar eigen ervaringen en achtergrond in haar werk waarin ze haar passie heeft gevonden.

Senko Duizend groene handen ecofest

Senko de Boer

Zenmeester

Senko de Boer

Zenmeester

Senko de Boer is leraar in de Soto zentraditie. Hij is verantwoordelijk voor de Zenboat Groningen die is gelieerd aan het klooster Zen River. Senko was na zijn studie politicologie jarenlang actief als campagnemanager in milieubewegingen. Hij liet die rol achter zich om in te treden in een zenklooster. Met die toewijding aan het voorleven van een traditie geeft hij alsnog vervolg aan zijn groene verlangens. Volgens Senko hoefde Boeddha niet revolutionair te zijn om invloedrijk te zijn. Senko leeft dit met zijn partner tevens zenmonnik - met geen of nauwelijk eigen bezittingen - op de zenboat in Groningen. Hij gelooft in een 'stille' maar toch krachtige culturele invloed van het boeddhisme op de klimaatproblematiek.

Debbie Koning Duizend groene handen ecofest

Debbie Koning

Facilitator, coach en onderzoeker alle op systemische wijze

Debbie Koning

Facilitator, coach en onderzoeker alle op systemische wijze

Debbie Koning is coach bij carrière en levensvraagstukken. Daarnaast werkt zij als opsteller van familie, organisatie en leiderschap thema’s. Ook verzorgt zij team coaching.

Haar focus ligt op verbinding van ongelijke delen op basis van gelijkwaardigheid. Hoewel veel mensen dit nastreven, is de praktijk weerbarstig. Zeker als er sprake is van verandering, als het oude doen en laten niet meer werkt en men overgaat naar nieuwe manieren van zien en organiseren. Debbie coacht mensen bij deze transitie.

Misha Belien Duizend groene handen ecofest

Misha Beliën

Filmmaker, zenleraar

Misha Beliën

Filmmaker, zenleraar

Misha Belien is filmmaker en zenboeddhist, actief bij Zen Centrum Nijmegen. Inmiddels is Misha Beliën gewijd tot zenmonnik, waarbij hij tevens de boddisatva-gelofte heeft afgelegd. In deze gelofte staat het bevrijden van alle levende wezens centraal: een streven dat hem dagelijks ontroert en richting geeft.

Tenjo Schroder Duizend groene handen ecofest

Tenjo Schröder

Zenmeester

Tenjo Schröder

Zenmeester

Tenjo is zenmeester binnen de Rinzai zen school, verbonden aan het International Zen Center Noorder Poort. Zij heeft de leiding van  het ‘Dharmahuis' in Leeuwarden dat aan dit centrum gelieerd is. Tijdens haar intensieve training op de Noorder Poort als zen-non maakte Tenjo een ontwikkeling door van activiste, waarin ze 'tegen veel dingen was', naar een levenswijze waarin alles er kan zijn. Nu onderzoekt ze een manier waarop ze vanuit die ervaring weer in actie kan komen op het gebied van ecologie en maatschappij. Jaarlijks organiseert het Dharmahuis een natuurretraite die plaatsvindt op een verwilderd schiereiland dat alleen toegankelijk is per boot. Er wordt gemediteerd, in tenten overnacht, en met beperkte middelen gekookt. De natuurlijke omgeving en de stilte zijn erg behulpzaam bij het realiseren van onze ware natuur en de oorsprong van dat wat er is.

Wim Vergoossen Duizend groene handen ecofest

Wim Vergoossen

Natural Farmer

Wim Vergoossen

Natural Farmer

Natural Farming is volgens Wim Vergoossen wellicht de meest natuurlijke manier om een overvloed aan gezond voedsel te oogsten. De Japanse landbouwer en filosoof Masanobu Fukuoka wijdde zijn leven aan het perfectioneren van Natural Farming als levensfilosofie en landbouwbenadering. Met zijn Oosterse blik keek hij naar de achteruitgang en vernietiging van onze geld-macht-consumptie-verdwazingsmaatschappij en verdiepte zich in hoe we als mens verbonden kunnen zijn met onze ware natuur.

Wim Vergoossen raakte anderhalf jaar geleden dusdanig geïnspireerd door Natural Farming dat hij er zijn levenswerk van maakte. Ook leverde hij een belangrijke bijdrage aan het spraakmakende boek Natural Farming. Dit kwam tot stand door het enthousiasme, de toewijding en de samenwerking van een kleine groep mensen die diep geraakt werden door de levensfilosofie van Masonobu Fukuoka en de workshops van Kutluhan Özdemir in Vlaanderen.

Wim Vergoossen neemt je graag mee op het pad van jezelf weer herinneren van wat NATUURLIJK is. Met veel plezier en enthousiasme deelt hij zijn kennis en ervaring.

Inge Hendriks Duizend groene handen ecofest

Inge Hendriks

Expert Reiki, Sound healing en Retreats

Inge Hendriks

Expert Reiki, Sound healing en Retreats

Inge Hendriks is gediplomeerd teacher en heeft de focus op het terugbrengen van mensen naar de basis, de essentie en de intuïtie en vanuit daar lichter leven. Daarvoor gebruikt zij verschillende technieken namelijk Reiki, Sound healing en Yin Yoga.

Mario Veen Duizend groene handen ecofest

Mario Veen

Tijdsfilosoof

Mario Veen

Tijdsfilosoof

Mario Veen is schrijver en filosoof. In Hoe Plato je uit je grot sleurt beschreef hij vanuit filosofisch perspectief het proces van groei en ontwikkeling dat we doormaken, onder andere in relatie tot de klimaat- en ecologische crisis. Zijn volgende boek gaat over de relatie tussen klimaat en tijd. Na een research master Cultural Analysis promoveerde Mario op Discursieve Psychologie en Technology Assessment en deed onderzoek naar de rol van reflectie en filosofie in medisch onderwijs (Erasmus MC). Momenteel is hij verbonden aan het lectoraat Sociale Interactie in de Publieke Ruimte (Hogeschool Utrecht). Deze lezing is op persoonlijke titel.

Hilde van t Klooster_Duizend Groene Handen EcoFest

Hilde van ’t Klooster

Facilitator Actieve Hoop Humanistisch Verbond

Hilde van ’t Klooster

Systemisch begeleider, hoop facilitator

Hilde van ’t Klooster begeleidt mensen bij het hervinden van zin en veerkracht als ze ontmoedigd raken door de gevolgen van levensgebeurtenissen of crises. “Als mens zijn we verbonden met alles wat leeft. Klimaatverandering confronteert ons met de noodzaak én de kans om onze verbinding met de aarde te herstellen. Ik wil je aanmoedigen om open met jezelf en elkaar in gesprek te gaan, om zo je eigen unieke bijdrage te vinden aan het creëren van een hoopvolle toekomst voor de aarde en ons allemaal.” De visie van Hilde is gebaseerd op het gedachtegoed van de wereldbekende 91-jarige klimaatactivist en boeddhist Joanna Macy. Zij gelooft in een grote ommekeer die begint bij verandering van jezelf. Daar is een nieuwe kijk op het leven voor nodig. Een leven van verwevenheid, afhankelijkheid en zorg voor alle wezens. Van ego naar eco.

Jonne Vink Duizend groene handen ecofest

Jonne Vink

Zenbeoefenaar en analist

Jonne Vink

Zenbeoefenaar en analist

Jonne Vink is bankier, data-analist en zenbeoefenaar bij Sangha Zen Zeist onder leiding van Patrick van der Hofstad. Hij is actief betrokken bij de Werkplaats Ecodharma van de Zen Peacemakers, Stichting Klimaatpsychologie en de werkgroep Ecologisch Samenleven van de Boeddhistische Unie Nederland. Na het verlies van zijn vader en de geboorte van zijn zoon Matteo binnen een paar maanden, veranderde zijn perspectief op verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties. Jonne ziet zijn zenbeoefening als een weg naar compassievolle actie, waarbij hij zich inzet voor een duurzame wereld en een Nieuw Verhaal waarin verbondenheid met de aarde centraal staat.

Marij Geurts_Duizend Groene Handen EcoFest

Marij Geurts

Meditatieleraar

Marij Geurts

Meditatieleraar

Marij Geurts begon haar boeddhistische beoefening in 1983 met Zazen bij Chris Smorenburg en Ton Lathouwers. Sinds 1998 beoefent zij intensief vipassanameditatie in de lijn van de Birmese leraar Mahasi Sayadaw, en de Thaise woudtraditie. Zij mediteerde met westerse leraren zoals Josef Goldstein en Christina Feldman. Verder begeleidt zij een doorgaande vipassanagroep en weekend- en stadsretraites in Nijmegen. Ook is zij teacher van retraites  in samenwerking met Retraitebegeleiderscollectief, Vipassana.nu en Stichting Inzicht Meditatie. De jaarlijkse natuurretraite op Terschelling opende haar ogen voor het belang van de zorg voor de aarde. Joanna Macy en de New Earth Sangha zijn daarbij belangrijke  inspiratiebronnen.

Look Hulshoff Pol_Duizend Groene Handen EcoFest

Look Hulshoff Pol

Meditatieleraar

Look Hulshoff Pol

Meditatieleraar

Look maakte voor het eerst kennis met Thich Nhat Hanh in 1998. In 2002 werd hij lid van de Orde van Interzijn. In 2010 werd hij tegelijk met zijn vrouw Jane geordineerd als Dharmaleraar. Thay gaf hen de opdracht meer bekendheid te geven aan zijn teachings in Portugal, waar zij van 2005 tot 2017 woonden. Gedurende deze periode hebben zij meerdere retraites georganiseerd in Portugal met monniken en nonnen uit Plum Village en het EIAB in Duitsland. Daarnaast hebben zij ook weekendretraites gefaciliteerd in verschillende steden in Portugal. In 2017 is Jane overleden en sinds december 2019 woont Look weer in Nederland. Voor zijn vertrek naar Portugal was Look werkzaam als docent aan de Universiteit van Wageningen, bij de studierichting Milieuhygiëne. Momenteel begeleidt de ervaren leraar verschillende retraites in binnen- en buitenland.

Bernadette van Heel Duizend groene handen ecofest

Bernadette van Heel

Onderzoeker Radboud Universiteit Nijmegen

Bernadette van Heel

Onderzoeker Radboud Universiteit Nijmegen

Bernadette is promovendus en postdoc bij het CCHN: Centre Connecting Humans and Nature | Institute for Science in Society (ISiS). Zij is gepromoveerd op het thema ‘connectedness to nature’. Daarmee richt zij zich op de extinction of experience. Verder houdt zij zich bezig met de Earthfulness Challenge; over hoe je in het dagelijkse drukke leven toch die verbinding met natuur kan vinden.

Zij heft momenteel een postdoc positive binnen het EU Horizon project Future Lives with Oceans and Waters (FLOW). FLOW is een internationaal and interdisciplinair project dat onderzoek doet naar jongeren generaties-relaties en de verbinding met water en oceanen, de verwachtingen en emoties.

Jorge en Juliana Duizend Groene Handen EcoFest

Jorge en Juliana

Oprichters Tribes Movement

Jorge en Juliana

Oprichters Tribes Movement

Juliana, afkomstig van de Arhuaco-stam, en Jorge, geworteld in de Inga-stam, delen een diepe verbinding met hun inheemse afkomst. Hun persoonlijke verhaal begon met een toevallige ontmoeting in Amsterdam, waar hun gedeelde passie voor cultureel behoud hen samenbracht. Woonachtig in Nederland bleef de roep van hun voorouders een centrale rol spelen in hun leven, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van de Tribes Movement.

Tribes Movement heeft als doel een duurzame impact te maken en de inheemse gemeenschappen wereldwijd te ondersteunen. Een van deze tribes is de Arhuaco Tribe. Jorge en Juliana zetten zich in voor deze gemeenschap met hun Arhuaco koffie. Dankzij dit initiatief voortkomend uit de rijke cultuur van de Arhuaco-stam dragen zij bij aan het behoud van hun erfgoed. Onlangs werden zij bekroond met een prijs tijdens de klimaatconferentie COP 23 in Dubai waarbij de stam werd benoemd tot het meest klimaatneutrale volk ter wereld.

Vrienden van het Duizend Groene Handen EcoFest!

Vried Eco Fest Tea of Life
Vried Eco Fest AlterEco
Vried Eco Fest Tribe Movement

Jouw bijdrage?

Voor deze dag vraagt De Zendo een bijdrage van € 65. Dit wordt gebruikt om de onkosten van het evenement te dekken en is inclusief lunch.

Heb je minder draagkracht? Dan ben je ook van harte welkom met wat je wèl kunt bijdragen. Met de onderstaande kortingscodes kun je bij het afrekenen de prijs aanpassen.

EcoFest25 voor 25% korting | jouw bijdrage € 47,75
EcoFest50 voor 50% korting | jouw bijdrage € 32,50

Heb je meer draagkracht? een dana donatie is welkom om het evenement te realiseren. Je kunt dit bij het afrekenen aan je bestelling toevoegen.

Voel je welkom!

Liefs,
Didie, Lotte, Misha
en de vele enthousiaste betrokken

Datum

zondag 8 december 2024

Tijd

10.00 uur – 17.00 uur

Locatie

De Zendo en Museumpark Orientalis

reserveer

Duizend Groene Handen EcoFest

je plek

Jouw bijdrage?

Heb je minder draagkracht? Dan ben je ook van harte welkom met wat je wèl kunt bijdragen. Met de onderstaande kortingscodes kun je bij het afrekenen de prijs aanpassen.

EcoFest25 voor 25% korting | jouw bijdrage € 47,75
EcoFest50 voor 50% korting | jouw bijdrage € 32,50

Heb je meer draagkracht? een dana donatie is welkom om het evenement te realiseren. Je kunt dit bij het afrekenen aan je bestelling toevoegen.

Voel je welkom!

Liefs,
Didie, Lotte, Misha
en de vele enthousiaste betrokken

Datum

zondag 8 december 2024

Tijd

10.00 uur – 17.00 uur

Locatie

De Zendo en Museumpark Orientalis

reserveer

Duizend Groene Handen EcoFest

je plek

Je bent niet alleen. Je bent van waarde. Deze dag gaan we samen onderzoeken. Het proces van verandering is iets dat we samen aangaan. Tegelijkertijd leer je hoe je op jouw manier een verschil kunt maken.