Welkom bij De Zendo!

De Zendo

De Zendo biedt letterlijk en figuurlijk ruimte om met open verwondering diverse wijsheidstradities te leren kennen, beoefenen, en verder te ontwikkelen. Door de warme en persoonlijke ambiance van de groepsruimten word je hier als vanzelf toe uitgenodigd, maar meer nog door onze vaste partners die in De Zendo vanuit de eigen traditie activiteiten organiseren. De Zendo is een plek waar je tot rust komt en reflecteert. Neem de tijd voor jezelf met een kop koffie en een goed boek na een wandeling op Orientalis. En als je verdieping zoekt, kun je hier waardevolle en soms pittige inzichten op doen. Inspiratie waarmee je van waarde bent voor jezelf, je omgeving, en de wereld.

De Zendo is gelegen Museumpark Orientalis. In deze bosrijke omgeving met de rijke religieuze historie én potentie voor nieuwe religieuze ontwikkelingen voelde we ons direct thuis. Samen met onze partners gaan we voor een vruchtbare samenwerking met en kruisbestuiving tussen alle betrokkenen op het park. Zo beogen we diverse doelgroepen de mogelijkheid te bieden om wijsheidstradities met open verwondering tegemoet te treden in relatie tot thema’s rondom onderwijs, duurzaamheid, en sociale vraagstukken.

Onderliggend en richtinggevend aan al ons werk is de doorlopende poging te leven in verbondenheid en vertrouwen. Een spannende onderneming waarbij we je graag in de nabije toekomst hopen te mogen ontmoeten!

Lotte Luigjes Art director & coördinator De Zendo
Misha Beliën Zenmonnik & documentairemaker

Binnenkort in De Zendo

Zencafé Open

28 september om 10:30 - 17:30

Mindfulness: Training in aandacht

28 september om 19:30 - 22:00

Zen meditatie – doorgaande groep

28 september om 19:45 - 21:30

Compassietraining (MBCL)

29 september om 09:15 - 11:45

Zen meditatie – doorgaande groep

29 september om 09:45 - 11:30

Zencafé Open

29 september om 12:00 - 17:30

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten en samenwerkingen? Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief maximaal één keer per maand in je mailbox.

Vragen, opmerkingen, ideeën?

We komen graag met je in contact via het contactformulier of neem direct contact op met Lotte.

Lotte Luigjes 
Coordinator De Zendo
lotte@dezendo.nl
+31 6 83 40 40 90

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Bericht