Laden Evenementen

Zen is een manier van leven die je rust geeft. Door te mediteren vanuit de zen methode ontwikkel je inzicht in jezelf en je leven. Door dagelijks te mediteren merk je vaak al snel de effecten. Emoties worden minder heftig en je voelt meer rust om te observeren wat er in je mind gebeurt. Dat geeft zowel geestelijk als lichamelijk rust. Je voelt je na mediteren vaak meteen een minder gestrest. Tijdens deze retraite krijg je inzichten voor jouw dagelijkse leven. Hoe vind je rust in alles wat je meemaakt en denkt?

Deze dag neem je afstand van alles wat zich iedere dag aandient. En dat doe je op een plek die bijdraagt aan jouw gevoel van zijn, weg van de dagelijkse drukte. Hier vind je rust in je gedachten om te voelen wat goed voor je is. Voel je welkom bij deze retreat.

Geef je mind en body de tijd om te resetten met een groep fijne, gelijkgestemde mensen. Je gaat ervaren hoe het is om vanuit ontspanning te bewegen, hoe het voelt om te mediteren en ervaart waar je lichaam om vraagt. Je krijgt praktische oefeningen waarbij vrijheid van gepieker en aandacht voor je innerlijke rust de basis vormen. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben met mediteren of zen methoden.

Wil je meer informatie over deze retraitedag?
Bezoek de website van Didie Retreats voor meer informatie en het boeken van deze zenretraite!