Laden Evenementen

Workshop adem, meditatie, ijsbad

Wim Hof Methode

Wil je beter leren omgaan met stress, je veerkracht vergroten en je gezondheid optimaliseren? Zou je je minder willen laten leiden door belemmerende gedachten en beter kunnen focussen? Ben je in voor een avontuur, wil je je springlevend voelen en durf je het aan om uit de comfortzone te stappen? Dan is deze workshop adem, meditatie, ijsbad mogelijk geschikt voor jou.

Is deze workshop iets voor mij?

In deze workshop leer je de Wim Hof Methode (WHM) die bestaat uit een combinatie van ademhalingsoefeningen, koudetraining en mindset / meditatie. Na het volgen van deze workshop ben je in staat de WHM op een veilige, effectieve manier thuis te beoefenen.

Voor deze workshop is geen voorkennis nodig. Na inschrijving ontvang je enkele tips hoe je thuis alvast kunt oefenen met koudetraining. Maar ook zonder deze voorbereiding is deelname aan deze workshop (op een veilige en fijne manier) mogelijk.

Hoe gaat het in zijn werk?
De workshop bestaat grofweg uit drie delen:

  • Een kort theoretisch deel waarin de werking van de WHM wordt toegelicht.
  • Intensieve ademhalingsoefeningen die je optimaal voorbereiden op het nemen van een ijsbad en je o.a. laten ervaren hoe het is om in een diepe, ontspannende, heilzame staat te verkeren.
  • We sluiten af met het nemen van een ijsbad waarbij je uiteraard met zorg en aandacht wordt begeleid.

Na deelname is er ook de mogelijkheid om (gratis) aan te sluiten bij een winterzwemgroep in de buurt.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Titel

Ga naar de bovenkant