Laden Evenementen

Een stiltedag geeft verdieping aan je mindfulnessbeoefening. De stilte brengt je in contact met wat er op een diepere laag in je leven speelt. Het brengt je thuis bij jezelf. Deze dag is bedoeld voor cursisten die eerder een cursus ‘Mindfulness: training in aandacht’ hebben gevolgd bij het Han Fortmann Centrum of elders (8 bijeenkomsten van 2,5). De stiltedagen vallen samen met de stiltedagen van een lopende mindfulnessgroep.

Door een dag voornamelijk gericht te zijn op wat er zich van binnen afspeelt aan lichaamsgewaarwordingen, gevoelens, emoties en gedachten ontstaat vanzelf een diepere doorleving en inzicht van wat van waarde is in jouw leven.

Tijdens een stiltedag worden bijna alle formele oefeningen (zit- en loopmeditatie, bewegingsoefeningen, bodyscan) van de mindfulness training aangeboden en daarnaast is er ruimte voor een wandeling in stilte. Tussendoor is er gelegenheid om opmerkzaamheid te oefenen tijdens de lunch en koffie/thee pauzes.

De docent van deze mindfulness stiltedag is Wendy Kersemaekers. Wendy is ervaren en gecertificeerd mindfulnesstrainer, categorie 1 van de beroepsvereniging VMBN, erkend mindfulness-supervisor van de VMBN en compassietrainer categorie A.

Meer informatie en aanmelden voor deze dag gaat via de website van het Han Fortmann Centrum.