Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Sashiko Café

Welkom in het Sashiko Café!

Elke donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur transformeert ons zencafé in een gezellig Sashiko Café. Tijdens deze middagen staat Klaske klaar om je te ondersteunen bij zowel praktische als creatieve vragen. Of je nu nieuwsgierig bent naar Sashiko en het graag wilt verkennen, of dat je na het volgen van de kennismakingsworkshop met wat extra ondersteuning aan de slag wilt gaan, je bent van harte welkom in het Sashiko Café!

Neem vooral een kledingstuk of ander stuk textiel mee waar je graag een creatieve draai aan wilt geven. Samen zorgen we ervoor dat oude kledingstukken en stoffen weer tot leven komen en opnieuw gebruikt kunnen worden.

Voor degenen die graag nog wat oefenen, liggen er stukjes stof en wat garen klaar. Voor gebruik van materiaal vragen we een kleine bijdrage van €1,50. Van onze naalden kun je natuurlijk gebruikmaken.
Kom naar het Sashiko Café om onder het genot van een lekker drankje, samen prettig bezig te zijn en de schoonheid van Sashiko te ontdekken.

Natuurlijk ben je, wanneer het Zencafé open is, altijd welkom om aan je Sashiko-projecten te werken, alleen op donderdag tussen 13.00-15.00 uur is Klaske aanwezig voor ondersteuning.

In het Zencafé kun je op beide dagen Sashiko materialen zoals naalden, stoffen, samples en een grote verscheidenheid aan borduurgaren aanschaffen. Deze materialen kun je ook online bestellen, ophalen of op laten sturen.
Schaf je de materialen in het Zencafé aan, dan krijg je 10% korting.

Kom langs en laat je inspireren door de wereld van Sashiko!

Pssst.. het hoeft niet, het zencafé is open voor iedereen.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant