Laden Evenementen

Retreat | New Beginnings

De lente is begonnen. Na een periode van verstilling, rust en zelfreflectie is het nu tijd om weer te ontwaken en jezelf te laten zien. De lente staat symbool voor vernieuwing, groei en transformatie. Het is een tijd om oude patronen, emoties en gedachten los te laten die je niet langer dienen. Zo ontstaat er ruimte voor vernieuwende energie.

Tijdens deze retreat day zullen we jouw vernieuwende energie de ruimte geven. In de ochtend zullen we eerst de tijd nemen om te voelen of er nog dingen losgelaten mogen worden tijdens een hatha yoga practice. In de middag gaan we naar buiten voor een stiltewandeling op het prachtige park van Orientalis. De natuur is volop in transformatie in deze tijd van het jaar. Ik nodig je uit om je hiermee te verbinden en je er door te laten inspireren.

Vervolgens zullen we een heart chakra yoga practice doen om in contact te komen met ons hart. Welke groei of transformatie wil jij graag de ruimte geven? Nadat je een intentie voor jouw groei in jouw hart hebt geplaatst, gaan we er een creatieve uiting aan geven. Zo zet je jouw intentie in de wereld. Je hoeft geen picasso te zijn, het gaat er om wat jouw innerlijke natuur je ingeeft. Alles is goed, alles is welkom!

Wat te verwachten

Kosten: €130,-
Duur: 10:00 – 17:00u
Docent: Ilona | Prana – Find Inner Balance

09:45 — Inloop
10:00 — Start
10:00 – 12:00 — Eerste deel lessen
12:00 – 13:00 — Lunch
13:00 – 16:30 / 17:00 — Tweede deel lessen

– Opening Cirkel met meditatie
– Hatha yoga practice
– Lunch
– Stilte wandeling
– Heart Chakra yoga practice met creativiteit
– Closing Cirkel

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant