Laden Evenementen

Open Middag | Integraal Klankwerk

Steeds meer centra, coaching praktijken en (zorg) instellingen staan open voor het werken met klank. Dat is niet voor niets. Klank neemt onze aandacht mee op reis en raakt ons aan. Die aanraking is niet alleen fysiek voelbaar maar wordt ook ervaren in onze emotionele, mentale en diep-psychologische, spirituele laag.

Deze middag onderzoeken we zelf de werking van klank en maak je kennis met diverse klankwerkvormen. Klankschalen spelen hierbij een centrale rol maar je maakt ook kennis met de energetische werking van o.a. de gong en rainsticks.

De middag is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met klankwerk maar zeker ook voor als je overweegt om zelf (ontwikkelingsgericht) met klank te gaan werken. Er is ruimte om vragen te stellen over de opleiding Integraal Klankwerk, die 5 september in Nijmegen van start gaat. De middag wordt gegeven door Pim de Groot en Suzanne Bunning.

Tijd: 14:00 tot 16:00 (inloop vanaf 13:30 uur)
Kosten: Gratis, wel graag even laten weten dat je komt
Informatie en aanmelding: bahini@hathayoganijmegen.nl of via 0644207910

Over Pim de Groot

Pim is de bedenker en oprichter van de Academie voor Klank en tevens hoofddocent bij de
opleidingen. Hij studeerde af op het onderwerp ‘Muziektherapie bij kinderen met een
ontwikkelingsstoornis” en werkte jarenlang samen met een van de pioniers op het gebied
van klankwerk Christina Boudewijns–de Kaste.
Zijn opvattingen over werken met klank werden sterk beïnvloed door (Tibetaans) boeddhisme, antroposofie, esoterisch Christendom, sjamanisme en westerse psychologie.

Over Suzanne Bunning

Suzanne Bunning is yogadocent en klankwerker. Vanuit haar yogaschool, Bahini en haar praktijk voor Integraal Klankwerk in Nijmegen geeft zij lessen en (intuitieve) sessies die gericht zijn op het lichaam, bewustzijn, energie en beweging. 
Daarnaast werkt zij als ambulant hulpverlener. 
Zij is opgeleid bij Saswitha en aan de Academie voor Klank, waar zij nu docent is.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Titel

Ga naar de bovenkant