Laden Evenementen

Merk je dat je na de mindfulnesstraining weer terugvalt in oude patronen en dat het geleerde naar de achtergrond gaat? Wil je je mindfulnessvaardigheden verder ontwikkelen en blijven toepassen in je leven?

De achtweekse training is het begin van de rest van je leven, zoals dat bij de laatste bijeenkomst zo mooi heet. Het valt vaak niet mee om er na de training mee verder te gaan. Maar als je daarna regelmatig samen blijft oefenen en uitwisselen, blijf je geïnspireerd, blijft mindfulness in je leven, waarbij je met en van elkaar leert. In deze jaargroep ga je meer en meer jouw manier van beoefening ontwikkelen en de vruchten hiervan plukken. Denk hierbij aan het meer bewust zijn, anders omgaan met lastige situaties of gevoelens, het herkennen en ombuigen van automatische patronen, en het ervaren van meer regie over jezelf.

Deze jaargroep is een (grotendeels) vaste groep die 10 keer bij elkaar komt verspreid over een jaar van september t/m juni (ongeveer 1 keer per maand). De bijeenkomsten duren 2 uur.

De docent van deze mindfulness jaartraining is Wendy Kersemaekers. Wendy is ervaren en gecertificeerd mindfulnesstrainer, categorie 1 van de beroepsvereniging VMBN, erkend mindfulness-supervisor van de VMBN en compassietrainer categorie A.

Meer informatie en aanmelden voor deze dag gaat via de website van het Han Fortmann Centrum.