Laden Evenementen

Kundalini activatie

trauma informed – klein groepje van maximaal 6 vrouwen

Een middag waarin jij misschien wel voor het eerst kennis gaat maken met JOUW energie! Middels het activeren van je eigen energie, je Kundalini energie. Die gewoon in jou zit! 80% van de mensen overlijd zonder ooit maar hun eigen energie gevoeld het hebben. BIZAR hè. Maar jij niet toch?

Voor wie:
Voor die ondernemende vrouw, die heel goed kan praten en kei hard kan werken. Die onderneemster die inmiddels doorheeft dat dit je niet gelukkig en succesvol gaat maken. Voor de vrouw die door heeft dat de weg naar succes de weg naar binnen is! Die krachtige vrouw die weet dat haar lijf super intelligent is maar het te weinig aangesproken word. Die klaar is voor echte groei!

Resultaat:
Meer flow en overvloed in je dagelijks leven en gemakkelijker door uitdagingen heen bewegen! Op naar succes van binnen en vanbuiten!!

Over Milou:
Als babytje was ik al heel bewust. De rest van mijn leven opzoek geweest en veel gedaan om mijzelf te vinden, omarmen en losbreken van oude patronen en trauma’s. Inmiddels klachtvrij en vrijer in het leven dan ooit.
Ik werd uiteindelijk zelf Holistisch Energetisch therapeut en ik behaalde nog een hele hoop titels, maar daar ga ik je niet mee vermoeien, want daar gaat het niet om. Het gaat om de levenservaring en echt een veilige bedding kunnen bieden. En dat kan ik. Ik zal tijdens de middag inzetten wat nodig is uit mijn energetische toolbox en mijn collectie etherische oliën meenemen.
Klaar om je echte zelf te ontmoeten???

Ik heb er super veel zin in!!

Deel de liefde, knuffel Milou

Deel dit verhaal, kies je platform!

Titel

Ga naar de bovenkant