Laden Evenementen

Dru Yoga

Dru Yoga helpt je rust en ontspanning te vinden, lekkerder in je vel te komen en bezieling te vinden. Oftewel gelukkiger te worden!

Je eigen beweging

Dru yoga is een zachte, vloeiende vorm van yoga. We werken met bewegings-reeksen die in een flow worden uitgevoerd. De houdingen (asana’s) die we gebruiken worden ook voornamelijk dynamisch uitgevoerd. Daarnaast werken we met ontspanning, ademhaling en bewustzijnsoefeningen. Door deze manier van bewegen wordt niet alleen het lichaam sterker en soepeler, maar wordt ook de energie die alle processen in het lichaam stuurt in beweging gebracht. Door te bewegen vanuit ontspanning kom je in je werkelijke kracht. Je beweegt vanuit jouw mogelijkheden en daardoor kan iedereen Dru Yoga doen. Ook als je klachten of een fysieke beperking hebt is Dru Yoga heel geschikt om op een veilige manier in beweging te komen en je beter te gaan voelen.

Je eigen ontwikkeling

Wat Dru Yoga uniek maakt is dat het doorwerkt op alle niveau’s van je bestaan. Het heeft positieve effecten op je lichaam en op je energieniveau, maar het werkt ook door op je emotionele en gedachtenleven en kan je zelfs helpen om meer zin aan je leven te geven. Veel oefeningen stimuleren de hartskracht. Door je te richten op je hart vergroot je het begrip voor jezelf, anderen en situaties in je leven. Dru Yoga leert je steeds meer vanuit je hart te leven en daardoor het beste in jezelf te vinden en aan te spreken.

De docenten zijn Henk en Geertje

Ze zijn allebei Dru Yoga docent en Dru Yoga therapeut. Daarnaast is Henk ook Iokai Shiatsu therapeut en Geertje Veranderdeskundige. Het is hun passie om je met hun ervaring te ondersteunen. Samen zorgen ze voor een veilige bedding waarin jij een stapje dichter bij jezelf kunt komen. Belangrijk in de lessen is het ervaren en bewust worden van wat er in je speelt en hoe je met yoga daar verandering in kunt brengen. En natuurlijk, is er aandacht voor lekker bewegen, plezier en ontspanning.

Iets voor jou?

Eigenlijk is er maar één manier om erachter te komen of Dru Yoga iets voor je is en dat is om het zelf te ervaren. Je bent daarom van harte uitgenodigd om een keer vrijblijvend mee te komen doen. Na de proefles kun je beslissen of je deel wilt nemen aan de lessencyclus. Kosten proefles 10 euro per les (contant tijdens de les te voldoen). Je plaats in de les is gereserveerd nadat de lessencyclus is betaald. Je kunt het bedrag (in 1 of 2x) overmaken op bankrekeningnummer NL33RABO0398285632 t.n.v. H. Kieviet o.v.v. yoga.

Deelname

Deelname mogelijk na opgave via geertjelariviere@gmail.com of het onderstaande contactformulier.

Informatie
Wil je meer weten of zijn er vragen?
Bel ons vooral: Geertje La Rivière 06-84547458 of Henk Kieviet 06-50845608.

Dru Yoga Therapie
Indien er behoefte aan is, bv bij een specifieke vraag, klacht of probleem, is het mogelijk om daar door middel van Dru Yoga Therapie mee aan de slag te gaan. In een aantal sessies bekijken we wat de yoga oplossing is voor jouw vraag. Wil je meer weten? Neem vooral contact met ons op.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Ik meld me aan voor:

Ik wil starten op (datum):

Vragen en opmerkingen:

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant