Laden Evenementen

Dag van Aandacht

Jezus en Boeddha als broeders

Een dag van samen lichtvoetig spoorzoeken naar wat Jezus en Boeddha tot broeders maakt, met ruimte voor het niet weten. Wat verbindt hen? Hoe kan de boodschap van beiden een handreiking zijn bij het omgaan met “de vreugde en de pijn van leven”.

Naast een lezing en Dharmadelen is er ruimte voor stille- en geleide meditatie, eet- en loop-meditatie en ontspanning. De begeleiding van de dag is in handen van Jorieke Rijsenbilt, Dharmaleraar in de traditie van Thich Nhat Hanh en Saskia Caulil.

Laten we ons elkaar eraan herinneren dat;
”Een glimlach meer kan zeggen dan 1000 woorden.”

Inloop met koffie en thee: 9.30 uur, start 9.50 uur
Meenemen: lunch*
Voor soep wordt gezorgd
Kosten: € 25 plus dana* (contant) voor de begeleiding als dank voor het onderricht.
Aanmelding: via onderstaand formulier
Sluitingsdatum inschrijvingen: 31 maart 2023

*Dana (vrijgevigheid) heeft een lange geschiedenis in boeddhistische gemeenschappen, als een spirituele beoefening en als een manier om geld in te zamelen. Het onderricht wordt kosteloos gegeven, maar er is ondersteuning nodig voor hen die hun leven wijden aan het geven van onderricht in bewuste aandacht. Dana is een vrijwillige gift, geschonken vanuit ons hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden. Door middel van dana zorgen we ervoor dat de vruchten van de beoefening ook in de toekomst voor anderen toegankelijk zijn.

Aanmelden

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Er zal 2 april soep geserveerd worden, kunnen we rekening houden met allergieën?

Ga naar de bovenkant